Код Черно. Отърви се от черните точки и акне с Хидробиотик - Лавандула и Мента и Черна Maskina

Код Черно. Отърви се от черните точки и акне с Хидробиотик - Лавандула и Мента и Черна Maskina

Жълт кантарион - естественото решение срещу псориазис Код Черно. Отърви се от черните точки и акне с Хидробиотик - Лавандула и Мента и Черна Maskina 6 минути Напред Линията Хидробиотик - 3 нови формули за здрави кожа и коса

Престъплението срещу черни точки.

Те са нашите Шерлок Хоумс и д-р Уотсън в света на грижата за кожата. Те са дуото, срещу което няма нерешен кожен проблем. Оставят те смаян от резултата и те карат да се чудиш как не си ги открил досега? Запознай се с новата си любима натурална комбинация за упорито акне, мазна кожа и премахване на черни точки - Хидробиотик - Лавандула и Мента и Черна Maskina от InaEssentials!

В редовете по-долу ще тръгнем по следите на тези два продукта, за да разкрием тайната как е възможно да са толкова престъпно добри!

Грижа за кожата

Въвеждането на хидробиотици в ежедневната козметична рутина може да ти помогне да балансираш нивото на здравословни бактерии и да повлияеш на акнето.

Хидробиотик Лавандула и Мента

Хидробиотик - Лавандула & Мента

Тази уникална формула е перфектната комбинация за всеки тип кожа, особено за такава, склонна към по-бързо омазняване, акне и черни точки. Натуралното съчетание от Био Лавандулова вода - Hydrolina, Био вода от Мента - Hydrolina и специално подбран постбиотичен комплекс е истински враг на проблемната кожа. Само след няколко нанасяния ще усетиш хидратиращия, дълбоко почистващ и стягащ ефект, а кожата видимо ще бъде по-здрава. Повече за Хидробиотик - Лавандула и Мента и действието му може да прочетете тук.

Каолин - “порцелановата глина”, или ключът към изящна кожа.

 

акне и черни точки

 

Черна Maskina

Чудиш се как е възможно ефектът на Хидробиотика да бъде още по-силен? Много просто! Той намери перфектния си партньор в лицето на не просто домашна глинена маска, а на иновацията в света на био козметиката - Черната Maskina.

Какво представлява тя? Силно ефективна натурална черна маска за лице с каолин, активен въглен, лавандула и ниацинамид. Активно се бори с проблемна кожа, склонна към омазняване и упорито акне, като осигурява дълбоко почистване на черни точки. Черна Maskina е специално създадена да допълни нашия Хидробиотик - Лавандула и Мента. Запознайте се с нейните съставки.

- Основата в състава ѝ е каолинът (бяла глина). В него се съдържат множество минерали и витамини, които нежно ексфолират кожата. Магнезият подобрява производството на колаген, което води до поддържане на водния баланс на кожата и изглаждане на фините линии и дребни бръчици. Редица минерали и елементи в състава на каолина допринасят ползотворно за регулиране на себума и прекомерното омазняване и възстановяване на клетките. Това от своя страна спомага заличаването на белези, редуцирането на акне и действа благоприятно на цялостния вид на кожата.

- Следва лавандулата от безкрайните биологични пурпурни полета на нашето семейство - главният герой. Тя е идеалното средство срещу проблемна кожа, черни точки и несъвършенства.

- Черната магия - активният вулканичен въглен на растителна основа. Той ще Ви помогне да кажете така чаканото "Сбогом, мазна кожа, акне и черни точки!". Силните му свойства отпушват порите и намаляват зачервяванията, така че кожата ти да се радва на сияен, здрав вид. Той придава и черният елегантен цвят на нашата Maskina.

- Не на последно място, нашето тайно оръжие - Ниацинамидът! Силните му активни качества са добре известни в козметичната индустрия, затова и ние нямаше как да го подминем с лека ръка. Ниацинамидът регулира интензивно омазняването, свива порите, успокоява зачервени и проблематични, болезнени и възпалени зони и спомага трайното отстраняване на акне.

Защо работят толкова добре заедно?

Специално подбраните съставки на Хидробиотик - Лавандула и Мента и Черната Maskina се съчетават по най-добрия начин, за да ти върнат самочувствието и увереността, като се наслаждаваш на здрав и сияен вид на кожата!

Може би ти е любопитно защо Черната Maskina е перфектният партньор на Хидробиотик - Лавандула и Мента?

Васил Ралчев държи Черна Maskina и Хидробиотик Лавандула и Мента

Тайната е в комбинацията!

Кои съставки ще отпушат и почистят порите ти в дълбочина?

Активният въглен и каолинът в Черната Maskina, лавандуловия цвят в Хидобиотика и Черна Maskina и постбиотичния комплекс в Хидробиотика ще свършат мръсната работа.

Кои съставки ще свият порите и ще предотвратят повторната поява на несъвършенства?

Комбинацията от Мента, съдържаща се в Хидробиотик - Лавандула и Мента и Ниацинамид в Черната Maskina ще се погрижи да свие порите и да ги предпази от повторното проникване на нечистотиите, които ни заобикалят в ежедневието. Така кожата ти ще запази дълготрайно здрав вид. Освен това ще успокои зачервяването на проблемните зони на кожата и ще заличи така неприятните белези от акне и стари несъвършенства.

Кои съставки ще ти осигурят нужната хидратация и здрав вид на кожата?

Лавандуловата вода - Hydrolina и постбиотичният комплекс в Хидробиотик - Лавандула и Мента ще хидратират и регулират pH на кожата, което е ключов фактор за красива и здрава кожа. Lentimyrt постбиотичен комплекс е получен в резултат на внимателна ферментация на растенията чрез иновативна технология. Той подобрява бариерната функция на кожата на различни нива като балансира кожната микробиота – не уврежда добрите бактерии по кожата и се бори активно с лошите микроорганизми. Lentimyrt образува хидролипиден филм – „бодигардът“ на кожата.

Гарантираме, че това е продуктът, от който наистина се нуждаеш! Направи първата крачка към по-здрава кожа с InaEssentials.

А ето какво мислят нашите клиенти, които активираха код “черно”:

Нямаме търпение да разберем дали вече са при теб! Може да оставиш коментар под статията, ще ти бъдем много благодарни!

Искахме да бъдеш част от процеса.

Защо направихме Maskina на прах? Защото искахме да усетиш истинската радост от това да правиш нещо добро за кожата си.

Съгласни сме, че е много по-лесно да получиш готов продукт, но не е ли забавно да направиш Maskina у дома? Подари на кожата си здраве. Какво по-добро решение от това да го направиш с нашите натурални български продукти? Нужно е само да смесиш подходящи количества от Хидробиотика и Черната Maskina и да се насладиш на момента.

мазна кожа
Може би се чудиш каква е правилната консистенция?

Намери тази, която работи за теб. Още едно предимство на нашата Maskina. Съветваме те да не правиш сместа твърде течна, за да бъде лесна за нанасяне. Експериментирай. Остави на кожата за 7-15 минути. Отмий с леки масажни движения с топла, а накрая студена вода (за да затвориш порите) и не забравяй да хидратираш кожата с нашия Хидробиотик след това. Толкова е лесно!

За да активираш и ти КОД ЧЕРНО е нужно просто да копираш този КОД за 10% ОТСТЪПКА: BLACK10 и да го използваш при следващата си поръчка. Побързай да се срещнеш с това жестоко дуо срещу черни точки, акне и мазна кожа!
Можете да намерите страхотна гама от 100% продукти, направени с любов и грижа, в нашия онлайн магазин. Намерете правилното решение за вашата кожа с едно кликване на червения бутон!
InaEssentials-Website
📌 100% Връщане на парите – Без да задаваме въпроси 📝
От 2019 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно връщане на парите, ако не сте доволни от нашите продукти.
InaEssentials-Family

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.