InaEssentials-Family-Hydrolina

Водите на InaEssentials стават HYDROLINA - какво означава това?

Какъв е пътят на HYDROLINA?

inaessentials waters

Пътят на HYDROLINA е изпълнен с много усилия и желание да дадем най-доброто на Вас - нашите клиенти. Преминахме през процес на подготовка, който продължи повече от половин година. Нека Ви разкажем повече.

Решихме, че е дошъл моментът за промяна и поглед в бъдещето. Така се роди HYDROLINA.

Подготвили сме Ви подарък изненада, но за тази цел следва да извървите пътя с нас и да продължите да четете надолу. :)
Подсказка: Търсете и на най-скритите места! 

Нашите HYDROLINA бутилки може да видите тук:

Какви са предимствата?

InaEssentials-chamomile-hydrolina

 

Хидролат, а не просто вода.

От самото начало на нашия семеен бранд ние произвеждаме и предлагаме качествени хидролати. Какво е хидролат? Крайният продукт от парната дестилация на свежите листа или цветове на дадено растение. Ние отиваме една крачка напред, като събираме само водата от последната фаза на дестилацията, която е най-наситена с етерично масло и запазва най-много от свойствата на билките, а това наистина има значение за крайния резултат. Ето защо те имат много по-голямо въздействие върху кожата ни.

Семейството ни винаги се е грижело нашите клиенти да получават органични продукти с високо съдържание на етерични масла и лечебни свойства.

InaEssentials-Fir-Hydrolina
Какво НЕ са нашите хидролати?
  • Арома води - производството им дори не включва дестилация.

  • Флорални води - производството им включва дестилация, но повечето такива води на пазара съдържат минимално количество етерични масла, химикали, консерванти и спирт, които убиват и без това малкото лечебни свойства, които са останали. Повече търговско понятие.

  • Хидрозоли - въпросът е дискусионен, но това е едно твърде общо понятие, което се използва не само за дестилати, а и за разтвори с всякакъв произход.

 

InaEssentials-Rose-Hydrolina

Ето защо всички води на INA, наричаме вече HYDROLINA! Така ясно се разграничаваме от всички останали и продължаваме да предлагаме качествени и ефективни продукти. Точно така, любимите ни води от роза, лайка, маточина, както и всички останали води вече са HYDROLINA!
Широко приложение.
InaEssentials-Peppermint-Hydrolina

 Хидролатите, които ние произвеждаме са верен съюзник в грижата за кожата на цялото тяло! Те помагат при:

  • Мазна кожа, акне, черни точки, белези и пигментация

  • Суха кожа, раздразнения, псориазис, екзема и други кожни раздразнения

  • Проблемен скалп и коса, включително при пърхот, себорея, косопад

  • Проблемни венци и устна кухина, включително афти, херпес и пародонтит

  • Гъбички по краката и ноктите

InaEssentials-John-Hydrolina

 

Освен това те са:
  • Напълно натурални, отглеждани в биологични полета и градини

  • Обработени в сертифицирана, модерна дестилерия за биологично производство 

  • Основа в сутрешната и вечерната рутина, като подготвят кожата за последваща грижа

  • Участници в защитата срещу вредните слънчеви лъчи

  • В 100% рециклируеми бутилки 

  • За многократна употреба в близко бъдеще 

  • Създадени чрез подпомагане на семейства от малцинствата в нашия роден град, брани ръчно от отдадени, грижливи работници

  • Подходящи за ежедневна употреба

InaEssentials-Lavender-Hydrolina
Радваме се, че стигна дотук! Продължавай в същия дух! Обещаваме да не съжаляваш. :)

Нов дизайн, екосъобразни бутилки и компактност.

Водени от мечтата ни да поставим на световната карта качествена българска натурална козметика, както и да сме в унисон с природата, решихме да използваме бутилки от 150, вместо от 200 ml.

За да го превърнем в нещо наистина позитивно, предлагаме:
InaEssentials-New-Design
  • Изцяло нов дизайн, който ще ви накара да се влюбите. Успяхме да създадем магия в бутилка, която разказва историята на нашето голямо Ina семейство, от което Вие сте неразделна част. Това, което успяхме да постигнем, бе да съчетаем модерното, смелото и непредсказуемото с органичното, естественото и топлото.

InaEssentials-Eco-Friendly

  • По-екосъобразни бутилки. Пред нас се появи въпросът "Биоразградимите, пластмасовите или стъклените бутилки са най-безопасни за околната среда?” Направихме редица проучвания и консултации със специалисти по темата. Какво стана ясно? Повечето от биоразградимите материали са наистина по-добри, но останалата част са откровено опасни. Затова установихме, че когато става въпрос за бутилки, рециклируемите са много по-устойчив вариант от биоразградимите. И така, какво имаме сега? Възможност за рециклиране, която е наистина екологична!

InaEssentials-Melissa-Hydrolina
  • Компактност. Получихме десетки съобщения от потребители, с желанието бутилките ни да бъдат по-компактни, за да са по-лесно преносими в условия на пътуване и да заемат по-малко място. Вие казвате - ние изпълняваме!  

Малко повече за произвеждането на HYDROLINA.

Как се отглеждат и произвеждат всички растения, които правят HYDROLINA вълшебна?

InaEssentials-Production-Hydrolina

  • Горди сме, че успяхме да инвестираме в нова, модерна дестилерия, единствена по мащабите си в района.

  • В непосредствена близост до производството имаме и консултативен център. Магията ще бъде истинска, тъй като цялото това място ще бъде заобиколено от нашите рози, лавандула и лайка. Нямаме търпение да се съберем заедно, обгърнати от магичния аромат на нашите билки.

InaEssentials-Rose-Field

  • Това означава, че от следващата година ще можем да посрещаме нашите клиенти от цял свят и да им показваме от първа ръка как се произвежда HYDROLINA, в новата ни модерна и високотехнологична дестилерия.

    Дългоочакваният подарък! Вземете своята HYDROLINA сега със специална отстъпка  -15%. Просто използвайте този код в поръчката: FUTURE15

    Станете част от семейството на InaEssentials още сега само с едно натискане тук!
    Посетете нашия сайт като натиснете на червения бутон:
     

    “Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

    В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.